Wie jarig is trakteert! - Van Gent Forklift Parts 50 jaar

dinsdag 18 april 2017
Image titleHet is feest bij Van Gent Forklift Parts B.V. De heftruckonderdelen-specialist bestaat dit jaar 50 jaar. En natuurlijk wordt de klant niet vergeten. Van Gent viert het 50-jarige jubileum graag samen met haar klanten. “Als bedankje voor het vertrouwen in Van Gent, aldus eigenaar Dave Lam. “De komende maanden verrast Van Gent haar klanten met afwisselende thema-acties. De thema-acties zullen in de wekelijkse nieuwsbrief (News2Day) van de groothandel in heftruckonderdelen worden aangekondigd. 


50 jaar Van Gent in vogelvlucht.

Van Gent Forklift Parts is opgericht in 1967 in Nijmegen. In de eerste jaren richtte Van Gent zich voornamelijk op het aanbieden van originele en vervangingsonderdelen van Hyster heftrucks. Het bedrijf stond bekend als een echte hyster-only dealer. “Tot op vandaag de dag wordt Van Gent nog steeds door velen gezien als Hyster heftruckonderdelen-specialist. En terecht, máár…. vanaf 1996 is Van Gent geleidelijk aan getransformeerd van Hyster-only dealer naar een allround heftruckonderdelen specialist voor alle bekende merken heftrucks”, merkt Dave Lam op. In 2007 stak Van Gent de oceaan over en opende een vestiging in de Verenigde Staten om ook de Amerikaanse markt direct van heftruckonderdelen te voorzien.


Nieuwe webshop

In het jubileumjaar zal Van Gent een nieuwe webshop introduceren met circa 4.000.000 onderdelen, waarmee heftruckonderdelen in slechts een paar klikken kunnen worden besteld. “Uiteráárd met de service die de klant al zolang van ons gewend is”, aldus Dave Lam.
Aan het laden
Aan het laden