Tractor Stoelen En Agri Stoelen Voor Landbouwmachines

Oude tractorstoel aan vervanging toe? Ga voor de uiterst comfortabele trekkerstoel van Pilot®. Met de keuze voor en Premium PILOT® stoelen bent u verzekerd van een scherpe prijs, ergonomisch design, industriële kwaliteit en een uitstekend zitcomfort. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een stoel voor een maaidorser of een stoel voor een aardappelrooier. De stoelen van PILOT® kunnen in alle landbouwvoertuigen van alle merken worden ingebouwd. In de OrangeParts webshop... Lees meer
Oude tractorstoel aan vervanging toe? Ga voor de uiterst comfortabele trekkerstoel van Pilot®. Met de keuze voor en Premium PILOT® stoelen bent u verzekerd van een scherpe prijs, ergonomisch design, industriële kwaliteit en een uitstekend zitcomfort. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een stoel voor een maaidorser of een stoel voor een aardappelrooier. De stoelen van PILOT® kunnen in alle landbouwvoertuigen van alle merken worden ingebouwd. In de OrangeParts webshop vindt u meer stoelen voor andere (industriële) voertuigen. 

Een nieuwe tractorstoel,  stoel voor uw landbouwmachine of OrangeParts veiligheidsgordel koopt u snel en eenvoudig via de OrangeParts Weshop. Uiteraard kunt bij vragen contact op nemen met een van onze verkoopspecialisten. Zij adviseren u graag bij de keuze voor de juiste stoel en de juiste opties.

Premium PILOT® agri-stoelen verkrijgbaar bij OrangeParts
  • Mechanische vering
  • Verstelbare rugleuning
  • Verstelbare zitting
  • Voldoet aan de ISO en EU standaarden
  • En meer opties
Inklappen
Er zijn geen producten gevonden.
    Aan het laden
    Aan het laden