Heftruck Veiligheidsgordels

Hoe je het ook wendt of keert, een heftruck veiligheidsgordel of tractor veiligheidsgordel redt levens. Zodra een heftruck dreigt te kantelen, is de eerste natuurlijke reactie om uit de heftruck te klimmen. In de ultieme poging om weg te komen, brengt de heftruckchauffeur zijn leven direct in groot gevaar. De kans is namelijk groot dat de bestuurder verpletterd wordt onder het (zware) gewicht van het voertuig. Daarom… Doealtijd uw veiligheidsgordel om! Wij leveren drie soort en heftruck... Lees meer
Hoe je het ook wendt of keert, een heftruck veiligheidsgordel of tractor veiligheidsgordel redt levens. Zodra een heftruck dreigt te kantelen, is de eerste natuurlijke reactie om uit de heftruck te klimmen. In de ultieme poging om weg te komen, brengt de heftruckchauffeur zijn leven direct in groot gevaar. De kans is namelijk groot dat de bestuurder verpletterd wordt onder het (zware) gewicht van het voertuig. Daarom… Doealtijd uw veiligheidsgordel om!

Wij leveren drie soort en heftruck veiligheidsgordels: 
  • Veiligheidsgordel (zwart)
  • Veiligheidsgordel (rood)
  • Veiligheidsgordel met micro schakelaar

Gordel om! Veiligheid eerst! Rust uw heftruckstoel of tractorstoel uit met een veiligheidsgordel. Tip! Kies voor de rode intrekbare veiligheidsgordel, zodat in éen opslag duidelijk is of de heftruckchauffeur de gordel om heeft of niet. De heftruck veiligheidsgordel werkt anders dan een autogordel. Het houdt de heftruckbestuurder op zijn plaats nadat de veiligheidsgordel is aangesnoerd. Een autogordel heeft enkel nut bij snelheidsongelukken. Gebruik altijd een veiligheidsgordel!

Inklappen
5 product(en) gevonden
Sorteren op:
Bekijk:
ORANGEPARTS 01013030C VEILIGHEIDSROLGORDEL
Art. nr. 01013030C
op voorraad
€ 29,34
incl. BTW
€ 24,25
excl. BTW
€ 26,62
incl. BTW
€ 22,00
excl. BTW
€ 23,60
incl. BTW
€ 19,50
excl. BTW
€ 20,22
incl. BTW
€ 16,71
excl. BTW
€ 20,22
incl. BTW
€ 16,71
excl. BTW
    Aan het laden
    Aan het laden