Palletwagen lastwiel

Lastwielen, ook wel vorkwielen genoemd, voor palletwagens zijn onderhevig aan slijtage. Vervang een kapotte of versleten polyurethane lastwielen zo snel mogelijk. Bij OrangeParts vindt u nieuwe lastwielen voor bekende merken en modellen pallet trucks, zoals Jungheinrich, PRAMAC en natuurlijk ALLifter. OrangeParts levert enkel hoogwaardige lastwielen gemaakt van polyurethaan. Een vorkwiel voor palletwagens is verkrijgbaar in verschillende gradaties van durometers (hardheid) en samenstelling. In... Lees meer
Lastwielen, ook wel vorkwielen genoemd, voor palletwagens zijn onderhevig aan slijtage. Vervang een kapotte of versleten polyurethane lastwielen zo snel mogelijk. Bij OrangeParts vindt u nieuwe lastwielen voor bekende merken en modellen pallet trucks, zoals Jungheinrich, PRAMAC en natuurlijk ALLifter. OrangeParts levert enkel hoogwaardige lastwielen gemaakt van polyurethaan. Een vorkwiel voor palletwagens is verkrijgbaar in verschillende gradaties van durometers (hardheid) en samenstelling. In de webshop ziet u ons brede aanbod van lastwielen.

Bent u op zoek naar nieuwe lastwielen voor de palletwagen? Kijk dan ook lagers voor wielen, alsook lagerbussen, as lastwiel en de hefcilinder. Kunt de juiste wielen voor uw handling equipement niet vinden, neem contact met ons op.
Inklappen
70 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
    Aan het laden
    Aan het laden