Radiateur & radiateurkap

Heftruck radiateur – houdt het cool. Een heftruck radiateur is een essentieel heftruck motoronderdeel van zowel de verbrandingsmotor als de gasverbrandingsmotor en vervangt verhit koelwater met koel koelwater zodat de optimale temperatuur wordt behouden. Bent u op zoek naar een nieuwe radiateur? Wij leveren hoge kwaliteit heftruck radiateurs voor diverse merken en modellen heftrucks en modellen. Wist u dat een heftruck radiateurkap...? ..een behoorlijk belangrijk is. Hoofdtaak van de... Lees meer
Heftruck radiateur – houdt het cool. Een heftruck radiateur is een essentieel heftruck motoronderdeel van zowel de verbrandingsmotor als de gasverbrandingsmotor en vervangt verhit koelwater met koel koelwater zodat de optimale temperatuur wordt behouden. Bent u op zoek naar een nieuwe radiateur? Wij leveren hoge kwaliteit heftruck radiateurs voor diverse merken en modellen heftrucks en modellen.

Wist u dat een heftruck radiateurkap...?

..een behoorlijk belangrijk is. Hoofdtaak van de radiateurkap: er voor zorgen dat de druk van het koelsysteem hoog blijft om additionele bescherming te bieden tegen oververhitting? Hoe werkt dat dan? De hoge druk verhoogt het kookpunt van de koelvloeistof. Daarmee wordt voorkomen dat de koelvloeistof op een lagere temperaturen overkookt. In dat kader adviseren wij dat u de bij elke servicebeurt van het koelsysteem de radiateurkap test en/of vervangt indien nodig. Onderschat het belang van een robuuste radiator kap zeker niet!


Inklappen
4 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
    Aan het laden
    Aan het laden