Heftruck achteruitrij-alarm

Een back-up-alarm, ook wel achteruitrij-alarm of BU-alarm genoemd, kan op een heftruck geïnstalleerd worden om voetgangers te alarmeren op het moment dat de heftruck achteruit rijdt. Een werkend backup-alarm is een eenvoudige oplossing en kan helpen bij het voorkomen van ongelukken tussen voetganger en heftruck. Hoe ervaren uw heftruckchauffeur ook is, u kunt niet enkel op hem vertrouwen dat hij elke keer voordat hij een hoek omgaat of nadert toetert. In dat geval biedt een achteruitrij-alarm... Lees meer
Een back-up-alarm, ook wel achteruitrij-alarm of BU-alarm genoemd, kan op een heftruck geïnstalleerd worden om voetgangers te alarmeren op het moment dat de heftruck achteruit rijdt. Een werkend backup-alarm is een eenvoudige oplossing en kan helpen bij het voorkomen van ongelukken tussen voetganger en heftruck. Hoe ervaren uw heftruckchauffeur ook is, u kunt niet enkel op hem vertrouwen dat hij elke keer voordat hij een hoek omgaat of nadert toetert. In dat geval biedt een achteruitrij-alarm dus ondersteuning voor de heftruckchauffeur. Zoekt u een backup-alarm voor uw heftruck? Onze back-up alarm modellen zijn tevens geschikt voor reachtrucks.

Een heftruck-alarm is zeker niet voldoende effectief in een zeer luide of drukke werkomgeving of een magazijn met smalle paden. In dergelijke situaties kunt u een backup-alarm het beste gebruiken in combinatie met andere oplossingen zoals de Blue Spot® Led Light of de BlueZone om zo de veiligheid in het magazijn te vergroten door voetganger-heftruck ongelukken te helpen voorkomen.

Wij leveren achteruitrij alarmen voor de volgende merken vorkheftrucks: Atlet - BT - Caterpillar – Clark - Crown - Daewoo – Hyster - Jungheinrich – Kalmar – Komatsu – Linde – Mitsubishi – Nissan – Still – Toyota – TCM - Yale.
Inklappen
11 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
    Aan het laden
    Aan het laden