Acculaders voor heftrucks

Elke elektrische vorkheftruck rijdt op een heftruckbatterij en moet geregeld aan een batterijlader gekoppeld worden om de heftruck inzetbaar te houden. Een batterijlader, ook wel acculader, laadt de batterij van uw heftruck. Er zijn verschillende soorten batterijen (gel, tractie, semitractie) en daar horen verschillende specifieke acculaders bij. In de OrangeParts webshop vindt u een uitgebreid aanbod van OrangePower producten.  Welke batterijlader kiest u voor uw heftruck? In de... Lees meer
Elke elektrische vorkheftruck rijdt op een heftruckbatterij en moet geregeld aan een batterijlader gekoppeld worden om de heftruck inzetbaar te houden. Een batterijlader, ook wel acculader, laadt de batterij van uw heftruck. Er zijn verschillende soorten batterijen (gel, tractie, semitractie) en daar horen verschillende specifieke acculaders bij. In de OrangeParts webshop vindt u een uitgebreid aanbod van OrangePower producten. 

Welke batterijlader kiest u voor uw heftruck?

In de intralogistieke sector is laadtijd van belang bij de keuze voor een batterijlader. Hoe sneller de heftruckaccu opgeladen, des te beter. Maar… dat is niet per se beter voor de levensduur van de accu. We helpen u graag bij de keuze van de juiste batterijlader. Zo kiest u de juiste batterijlader voor uw heftruck.

Kenmerken van onze batterijaders voor heftrucks:
  • Onze batterijladers zijn van de hoogste Europese kwaliteit
  • Alle batterijladers zijn van ATIB. Dit merk biedt een complete lijn batterijladers voor alle bekende merken
  • Groot deel uit voorraad leverbaar
  • Topkwaliteit tegen gunstige prijs
  • Batterijladers worden standaard zonder stekkers geleverd
Wij leveren acculaders voor de volgende merken vorkheftrucks: Atlet - BT - Caterpillar – Clark - Crown - Daewoo – Hyster - Jungheinrich – Kalmar – Komatsu – Linde – Mitsubishi – Nissan – Still – Toyota – TCM - Yale.
Inklappen
82 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
    Aan het laden
    Aan het laden