Heftruck waterpomp

De hoofdfunctie van een heftruck waterpomp is om het koelwater in de koelwaterreservoirs van de motor te pompen. Zodra het koelwater de motor bereikt is het de bedoeling dat het koelwater de overtollige hitte van de heftruckmotor of heftruckcilinder wegvoert. In de basis komt het er op neer dat de waterpomp nodig is om te voorkomen dat de heftruckmotor oververhit raakt. De juiste bedrijfstemperatuur van de heftruckmotor verlengt de levensduur. Een waterpompslang, radiator waterslang zijn... Lees meer
De hoofdfunctie van een heftruck waterpomp is om het koelwater in de koelwaterreservoirs van de motor te pompen. Zodra het koelwater de motor bereikt is het de bedoeling dat het koelwater de overtollige hitte van de heftruckmotor of heftruckcilinder wegvoert. In de basis komt het er op neer dat de waterpomp nodig is om te voorkomen dat de heftruckmotor oververhit raakt. De juiste bedrijfstemperatuur van de heftruckmotor verlengt de levensduur. Een waterpompslang, radiator waterslang zijn onderdelen die tezamen er voor zorgen dat de heftruck motor(delen) op een correcte manier wordt gekoeld.

OrangeParts levert waterpompen voor alle populaire merken en modellen van heftrucks en reachtrucks. Een nieuwe waterpomp voor de heftruck nodig? Neem contact op met een van onze specialisten bij OrangeParts. Zij helpen u graag om de juiste waterpomp te vinden.

De eerste tekenen dat de waterpomp het gaat begeven:
  • Lekken van koelvloeistof (controleer regelmatig) is een teken dat uw waterpomp beschadigd is
  • Als de waterpomp bij gebruik meer herrie maakt
Inklappen
272 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
    Aan het laden
    Aan het laden