Heftruck mastrollen

De mast rol is bekend onder veel namen zoals. mastlager, vorkenlager, vorkenbordlager, vorkenroller hefmastlager of mastroller genoemd, De mastrol is een speciaal ontworpen mastlager voor toepassing in de heftruckmast. Deze heftruck mast lagers zijn specifiek ontworpen voor heftrucks. De functie van het hefmastlager is om de mast en het vorkenblad van de heftruck te ondersteunen als de heftruckvorken omhoog of omlaag heffen. In onze webshop kunt u hier eenvoudig de juiste mast roller voor uw... Lees meer
De mast rol is bekend onder veel namen zoals. mastlager, vorkenlager, vorkenbordlager, vorkenroller hefmastlager of mastroller genoemd, De mastrol is een speciaal ontworpen mastlager voor toepassing in de heftruckmast. Deze heftruck mast lagers zijn specifiek ontworpen voor heftrucks. De functie van het hefmastlager is om de mast en het vorkenblad van de heftruck te ondersteunen als de heftruckvorken omhoog of omlaag heffen. In onze webshop kunt u hier eenvoudig de juiste mast roller voor uw heftruck zoeken. Eenvoudig en snel door enkel de juiste afmetingen in het menu te kiezen. Bent u op zoek naar andere heftruck mastonderdelen? Bel één van onze verkoop experts. 

Image title

Mast lagers voor de heftruck van industriële kwaliteit

Heftruck mastlager hebben te maken een grote dynamiek aan axiale en radiale krachten en statische belasting alsook schokken, vibraties en trillingen op het moment dat er een vracht op of neer word geheven, terwijl het de mast in verschillende richtingen dient te stabiliseren. Tegelijkertijd wordt de mastrol blootgesteld aan diverse extreme omgevingsomstandigheden, zoals hitte, lage temperaturen, vochtigheid, stof, etc. Vanwege bovenstaande moet het geleidingssysteem van de heftruckmast van de hoogste industriële kwaliteit zijn en beschikken over een hoge belastingcapaciteit.
OrangeParts levert speciale heftruck mast lagers van hoge industriële kwaliteit. Deze mast roller is bestand tegen elke extreme werkomstandigheden. De afdichting van het lager voorkomt dat er viezigheid in komt en er vet verloren gaat vanuit de binnenkant van het lager. Dit is erg belangrijk met het oog op de levensverwachting en de duurzaamheid van het mastlager zelf.

OrangeParts levert vorkenrollers van hoge kwaliteit met diverse diameters (mm.) De OrangeParts mastlager is de oplossing als het gaat om geleiding van de hefmast wanneer deze zuinig, operationeel veilig moet werken en een hoge draagbelasting aan kan.

Wij leveren mastlagers voor de volgende bekende merken heftrucks: Atlet - BT - Caterpillar – Clark - Crown - Daewoo – Hyster - Jungheinrich – Kalmar – Komatsu – Linde – Mitsubishi – Nissan – Still – Toyota – TCM - Yale.
Inklappen
554 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
    Aan het laden
    Aan het laden