Heftruckstoelen voor maximaal zitcomfort

Kies de juiste heftruckstoel en heftruck veiligheidsgordel! Zitcomfort voor de heftruckchauffeur is vaak een ondergeschoven kindje als het aankomt op de keuze van een heftruckstoel. Toch is de keuze voor een heftruckstoel een belangrijke en vooral persoonlijke keuze. Vooral als er veel uren op de heftruck worden gemaakt. Een heftruckstoel van OrangeParts zorgt voor een comfortabele en stabiele zithouding, waardoor u urenlang beter kunt doorwerken. De heftruckstoel is dan ook een belangrijk... Lees meer
Kies de juiste heftruckstoel en heftruck veiligheidsgordel! Zitcomfort voor de heftruckchauffeur is vaak een ondergeschoven kindje als het aankomt op de keuze van een heftruckstoel. Toch is de keuze voor een heftruckstoel een belangrijke en vooral persoonlijke keuze. Vooral als er veel uren op de heftruck worden gemaakt. Een heftruckstoel van OrangeParts zorgt voor een comfortabele en stabiele zithouding, waardoor u urenlang beter kunt doorwerken. De heftruckstoel is dan ook een belangrijk onderdeel van het heftruck chassis als het gaat om ergonomie. Kiest u voor een OrangeParts heftruckstoel dan merkt u direct het verschil na een dag lang werken op een heftruck: u bent een stuk minder vermoeid. Daarmee wordt ook nog eens de veiligheid bevorderd. Een stabiele zetel is belangrijk. OrangeParts levert ergonomische ontworpen stoelen die een verbetering opleveren voor het dagelijkse werk. Voor elk budget hebben wij een stoel in assortiment, zoals de populaire GS12, MSG20, VGF80 of de MSG30. Elke stoel in ons assortiment is bekleed met Heavy Duty Vinyl of stof, heeft een ergonomisch ontwerp en zijn eenvoudig te installeren op elke heftruck.

Veiligheidsgordel

Hoe je het ook wendt of keert. een veiligheidsgordel redt levens. Zodra een heftruck dreigt te kantelen, is de eerste natuurlijke reactie om uit de heftruck te klimmen. In de ultieme poging om weg te komen, brengt de heftruckchauffeur zijn leven direct in groot gevaar. De kans is namelijk groot dat de bestuurder verpletterd wordt onder het (zware) gewicht van het voertuig. Daarom… Doealtijd uw veiligheidsgordel om!

Wij leveren drie soort en heftruck veiligheidsgordels: 
  • Veiligheidsgordel (zwart)
  • Veiligheidsgordel (rood)
  • Veiligheidsgordel met micro schakelaar

Gordel om! Veiligheid eerst! Rust uw heftruckstoel uit met een veiligheidsgordel. Tip! Kies voor de rode intrekbare veiligheidsgordel, zodat in éen opslag duidelijk is of de heftruckchauffeur de gordel om heeft of niet. De heftruck veiligheidsgordel werkt anders dan een autogordel. Het houdt de heftruckbestuurder op zijn plaats nadat de veiligheidsgordel is aangesnoerd. Een autogordel heeft enkel nut bij snelheidsongelukken. Gebruik altijd een veiligheidsgordel!

Wij leveren heftruckstoelen voor de volgende merken vorkheftrucks: Atlet - BT - Caterpillar – Clark - Crown - Daewoo – Hyster - Jungheinrich – Kalmar – Komatsu – Linde – Mitsubishi – Nissan – Still – Toyota – TCM - Yale.


Inklappen
38 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
    Aan het laden
    Aan het laden