Non marking banden

Non-marking heftruckbanden Solidboy van het merk Unigom laten geen zwarte strepen achter op de vloer. Een ander voordeel van deze volrubber non-marking heftruckbanden is dat er geen zwarte roetdeeltjes op de goederen in het magazijn terecht komen. Zo zijn voedsel verwerkende bedrijven verplicht om non-marking heftruckbanden te gebruiken. Wij leveren heftruckbanden tot een grootte van 15 inch. Non-marking heftruckbanden voor alle bekende merken heftrucks De non-marking Solidboy heftruckbanden... Lees meer
Non-marking heftruckbanden Solidboy van het merk Unigom laten geen zwarte strepen achter op de vloer. Een ander voordeel van deze volrubber non-marking heftruckbanden is dat er geen zwarte roetdeeltjes op de goederen in het magazijn terecht komen. Zo zijn voedsel verwerkende bedrijven verplicht om non-marking heftruckbanden te gebruiken. Wij leveren heftruckbanden tot een grootte van 15 inch.

Non-marking heftruckbanden voor alle bekende merken heftrucks

De non-marking Solidboy heftruckbanden zijn per stuk te bestellen en worden standaard geleverd zonder velg. Wilt u liever de non-marking band kant-en-klaar op de velg geperst hebben? Hiervoor kunt u terecht bij Gemonteerde Banden.

Wij leveren non-marking heftruckbanden voor de volgende merken vorkheftrucks: Atlet - BT - Caterpillar – Clark - Crown - Daewoo – Hyster - Jungheinrich – Kalmar – Komatsu – Linde – Mitsubishi – Nissan – Still – Toyota – TCM - Yale.

Meer: Zo kiest u de juiste heftruckband | Afvoer van oude heftruckbanden
Inklappen
50 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
    Aan het laden
    Aan het laden