Palletwagen

Palletwagen, ook wel pompwagen, handpallettruck of pallettruck genoemd, is de meest ergonomische keuze als het gaat om handmatig transport binnen uw bedrijf. Te gebruiken in het magazijn, maar ook ideaal om mee te nemen in de vrachtwagen. De pallettruck kenmerkt zich vanwege zijn manoeuvreerbaarheid tijdens het laden en lossen in kleine ruimtes. In onze webshop vindt u verschillende typen palletwagens. Van standaard palletwagen tot quicklift en van lowlift tot elektrische palletwagens of... Lees meer
Palletwagen, ook wel pompwagen, handpallettruck of pallettruck genoemd, is de meest ergonomische keuze als het gaat om handmatig transport binnen uw bedrijf. Te gebruiken in het magazijn, maar ook ideaal om mee te nemen in de vrachtwagen. De pallettruck kenmerkt zich vanwege zijn manoeuvreerbaarheid tijdens het laden en lossen in kleine ruimtes. In onze webshop vindt u verschillende typen palletwagens. Van standaard palletwagen tot quicklift en van lowlift tot elektrische palletwagens of weegpalletwagen. Voor iedere toepassing hebben wij een geschikte palletwagen. Bekijk onze uitgebreide collectie van pompwagens van Allifter Handling Equipment


ALLifter

De palletwagen van ALLifter is een robuuste palletwagen en heeft een uiterst soepele en lichte bediening. Alle ALLifter palletwagens zijn van Europese kwaliteit en worden speciaal door OangeParts vervaardigd. De All Lifter pallettruck kenmerkt zich door zijn:
  • Korte wendbaarheid
  • Lichte verplaatsing
  • Soepele bediening
  • Ergonomische bedieningselementen
Op zoek naar een betaalbare en professionele palletwagen ? Dan kiest u voor de Allifter. Europese kwaliteit gecombineerd met een uitstekende ergonomische bediening. 

Zoekt u specifieke onderdelen voor uw pompwagen? OrangeParts levert een brede selectie palletwagen-onderdelen voor populaire merken.

Image title
Inklappen
16 product(en) gevonden
Bekijk:
Sorteren op:
    Aan het laden
    Aan het laden