[NL] Verlenglepels heftruck | OrangeParts®

dinsdag 28 april 2015
Wanneer u een lading moet verplaatsen en deze is te groot om met uw heftruck op te tillen, dan kunt u gebruik maken van onze vorkverlengers. Vorkverlengers, ook wel bekend als verlenglepels, zijn verlengstukken voor de lepels van uw heftruck. Met deze verlenglepels kunt u uw heftruck wel tot 50% verlengen. Om dit goed en veilig te doen worden er wel bepaalde eisen gesteld aan deze verlenglepels. Zo zijn onze verlenglepels gemakkelijk om de huidige lepels heen te schuiven en vervolgens kunt u ze vastzetten met een veiligheidspen. Het verwisselen van een complete vork is natuurlijk veel werk. Het aanbrengen van een stel verlenglepels is echter zo gedaan. U zult merken dat met deze lepels het verplaatsen van bijzondere vracht een stuk gemakkelijker zal gaan.


Waar haalt u verlenglepels voor uw heftruck?

Bent u op zoek naar verlenglepels voor uw heftruck, dan is het van belang dat u kwaliteit krijgt voor een eerlijke prijs. Het liefst wilt u niet bij allerlei verschillende bedrijven allerlei verschillende onderdelen bestellen voor uw heftruck, en het is dan ook prettig dat u naast verlenglepels ook voor andere heftruck onderdelen bij hetzelfde bedrijf terecht kunt. Het is dus belangrijk dat u één leverancier hebt, ook al heeft u een divers wagenpark. Gelukkig kunt u bij OrangeParts alle onderdelen bestellen voor elk type heftruck. Dus wanneer u op zoek bent naar verlenglepels voor uw heftruck, kunt u deze ook gemakkelijk en snel bestellen bij OrangeParts.


Over OrangeParts

OrangeParts zag een behoefte in de markt en heeft daar werk van gemaakt. Wij bieden nu allerlei onderdelen aan voor alle soorten en maten heftrucks. Daar komt bij dat wij een webwinkel zijn, en u kunt dus op elk moment van de dag, wanneer u dat uitkomt, bij ons een bestelling plaatsen. Bij ons betekent dat dat wanneer u voor 17:00 bestelt het product de volgende dag al geleverd wordt. Daar komt nog eens bij dat wanneer u een bestelling doet van meer dan 100 euro de levering gratis is. Mocht dit niet snel genoeg zijn, dan kunt u uw bestelling ook bij ons komen ophalen. Dan krijgt u het product direct uit onze voorraad mee. Ook bieden wij veel verschillende betaalmethodes aan, van iDeal tot creditcard. U kunt ook gebruikmaken van SofortBanking. Kies dus voor het gemak van een leverancier die onderdelen voor elk type heftruck aanbiedt. OrangeParts heeft dus ook de verlenglepels die u zoekt voor uw heftruck.


OrangeParts is uw leverancier voor verlenglepels voor elk type heftruck

Het is dus heel eenvoudig om uw heftruck onderdelen, zoals verlenglepels, te bestellen bij OrangeParts. Kies daarom voor ons ruime assortiment onderdelen voor een eerlijke en scherpe prijs. Wanneer u met technische problemen zit, neem dan contact op met onze helpdesk, wij adviseren u graag en kunnen u vaak ook snel uit de brand helpen. Dus ongeacht welke heftruck u heeft staan, kies er voor om verlenglepels te bestellen bij OrangeParts. Uw nieuwe vorkverlengers zullen dan snel bij u op het bedrijf zijn, en dan kunt u er snel mee aan het werk. Neem dus vandaag nog contact op met OrangeParts.
Aan het laden
Aan het laden