KEEP OUT ZONE LIGHT

Pas op voor de heftruck. Als een heftruck over tenen rijdt, is dat een zeer zeer pijnlijke ervaring. Daarom verkopen wij de No-Go Zone Red Light voor heftrucks. Ook wel bekend als Keep Out Zone Light. In het buitenland noemt het veiligheidslicht voor heftrucks een echte “toe-safer”, omdat dit product helpt om uw kostbare tenen te beschermen tegen het gevaar om te worden overreden door een heftruck. De brede rode rechthoek die op de vloer naast de heftruck wordt geprojecteerd, waarschuwt elke... Lees meer
Pas op voor de heftruck. Als een heftruck over tenen rijdt, is dat een zeer zeer pijnlijke ervaring. Daarom verkopen wij de No-Go Zone Red Light voor heftrucks. Ook wel bekend als Keep Out Zone Light. In het buitenland noemt het veiligheidslicht voor heftrucks een echte “toe-safer”, omdat dit product helpt om uw kostbare tenen te beschermen tegen het gevaar om te worden overreden door een heftruck. De brede rode rechthoek die op de vloer naast de heftruck wordt geprojecteerd, waarschuwt elke voetganger visueel om de juiste afstand te behouden op het moment dat de heftruck wordt bestuurd. De rode lichtstraal kan onmogelijk worden gemist door voetgangers die zich in de direct omgeving van de heftruck bevinden.

Keep Out Zone Light helpt ongelukken voorkomen in uw magazijn

Elk jaar gebeuren er op de werkvloer duizenden heftruck-gerelateerde ongelukken waarbij voetgangers betrokken zijn. Door de installatie van de No-Go Zone Red Light op de heftruck draagt u er actief aan bij om dit hoge aantal ongelukken heftruck-gerelateerde ongelukken op de werkvloer terug te brengen. En daarmee de heftruckveiligheid te vergroten. 

Hoe werkt het?

Door middel van projectie van een grote rode rechthoek op de vloer waarschuwt de No-Go Zone Red Light voetgangers als zij zich vlak bij een heftruck bevinden. De grote rode balk op de grond naast de heftruck moet worden beschouwd als absolute No-Go Zone voor voetgangers indien de heftruck wordt bestuurd.

Zo Gepiept

De No-Go Red Zone Light kan eenvoudig op de zijkant van de heftruck worden geïnstalleerd

Perfecte Match

Maximale zichtbaarheid van de hefttruck kan worden behaald als de No-Go Zone Red Light gebruikt wordt in combinatie met de Blue Safety Led Light, die zowel op de voor/ als achterkant gemonteerd kan worden. De BlueSpot Led Light waarschuwt op haar beurt voetgangers visueel door een heldere blauwe stip op de vloer te projecteren op ongeveer 3 tot 4 meter voor of achter de heftruck. Door het gebruik van de BlueSpot Led Light worden voetgangers om de hoek of in een gangpad gewaarschuwd voor een aanstormende heftruck.

Op Naar Maximale Veiligheid

Neemt u veiligheid in uw magazijn echt serieus? Overweeg dan ook de aanschaf van de BLUEZONE UltraSonisch Waarschuwingssyteem voor maximale veligheid. Meer weten over het gebruik van de de BlueZone in uw magezijn? Bekijk dan deze video. 

Toepassingsgebieden

De Keep Out Zone is uitermate geschikt voor diverse industriële toepassingsgebieden:
  • Magazijn
  • Agricultuur
  • Bouw
  • Industrieel
  • Vliegveld
  • Havengebied
Inklappen
1 product(en) gevonden
Sorteren op:
Bekijk:
ORANGEPARTS 01331010 KEEP OUT ZONE 9-80V
Art. nr. 01331010
normaal binnen 48-72 uur
€ 77,74
incl. BTW
€ 64,25
excl. BTW
    Aan het laden
    Aan het laden