ORANGEPARTS 01291296 BLUESPOT LED LIGHT 9-96Volt

Art. nr. 01291296
0 beoordelingen Schrijf een beoordeling
De innovatieve Blue Spot Led Light , ook wel bekend als de Blue Safety Led Light, verhoogt de veiligheid in het magazijn en helpt actief om botsingen tussen voertgangers en naderende heftrucks te voorkomen. Met namen in de buurt van gangpaden en kruispunten. Het is interessant om te vermelden dat
normaal binnen 48-72 uur beperkte voorraad op voorraad
Prijs
€ 111,93
incl. BTW
€ 92,50
excl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De innovatieve Blue Spot Led Light, ook wel bekend als de Blue Safety Led Light, verhoogt de veiligheid in het magazijn en helpt actief om botsingen tussen voertgangers en naderende heftrucks te voorkomen. Met namen in de buurt van gangpaden en kruispunten. Het is interessant om te vermelden dat de BlueSpot Led Light die wij leveren als enige goedgekeurd is voor UL-listing (Amerikaanse equivalent van het TÜV-keurmerk). De BlueSpot wordt geleverd met een heavy duty stalen behuizing, gemaakt van industriële kwaliteit. 

BlueSpot Led Light verhoogt de veiligheid in uw magazijn en helpt ongelukken met voetgangers te voorkomen .

De innovatieve Blue Spot Led Licht, ook wel Blue Safety Light genoemd, helpt de voetgangers alert te maken op het naderen van een heftruck (of ander machinevoertuig). Er zijn natuurlijk backup alarmen die effectief zijn. Helaas in de praktijk blijkt het niet efficient genoeg wanneer medewerkers naar muziek luisteren of aan het bellen zijn. Een visuele waarneming zoals met de helder Blue safety lamp zorgt dan voor verhoogde veiligheid. Een ongeluk zit te vaak in een klein hoekje.

Exclusief bij OrangeParts heeft onze lamp voordelen die andere niet of deels hebben:

 • 9-96 volts DC
 • Geen speciale plug vereist 
 • Kabel meegeleverd
 • Heavy duty metalen constructie
 • RVS bracket + M12 locknut
 • 12 maanden garantie
 • UL keurmerk (Keurmerk in de Verenigde Staten)

Andere specificaties:

 • Long life LED 50.000 hours lifetime
 • IP67 (werkt dus ook nog nadat u uw machine met de stoomcleaner heeft behandeld)

Deze veiligheidsaccessoire wordt reeds jaren gekocht door heftruckdealers én heftruckfabrikanten, zoals Toyota, Linde, Still, Jungheinrich, BT, Yale, Hyster en nog vele anderen merken.

Liever een rode spot op de vloer? Bestel dan de BlueSpot (rode uitvoering) hier te vinden onder nummer 01311296.Beoordelingen (0)
Er zijn nog geen beoordelingen.
  Aan het laden
  Aan het laden