Heftruck veiligheidsaccessoires

Veiligheid op en rondom de heftruck vergroten? Het is eenvoudig te realiseren. En dat moet ook, want de volgende cijfers liegen er niet om: jaarlijks melden zich 1700 slachtoffers van heftruckongelukken bij de Eerste Hulp.  200 van deze ongelukken worden als 'ernstig' bij de Arbeidsinspectie gemeld en ieder jaar overleven 5 mensen een heftruckongeluk niet (bron: FNV) Een groot deel van de ongelukken was te voorkomen geweest met de juiste veiligheidsaccessoires. OrangeParts heeft een... Lees meer
Veiligheid op en rondom de heftruck vergroten? Het is eenvoudig te realiseren. En dat moet ook, want de volgende cijfers liegen er niet om:
jaarlijks melden zich 1700 slachtoffers van heftruckongelukken bij de Eerste Hulp.  200 van deze ongelukken worden als 'ernstig' bij de Arbeidsinspectie gemeld en ieder jaar overleven 5 mensen een heftruckongeluk niet (bron: FNV)

Een groot deel van de ongelukken was te voorkomen geweest met de juiste veiligheidsaccessoires. OrangeParts heeft een uitgebreide collectie veiligheidsaccessoires op voorraad.

Claxons

Een werkende claxon is verplicht op iedere heftruck en een basis-veiligheidselement. Kijk hier voor een uitgebreide selectie claxons voor alle merken.

Achteruitrij-alarmen / backup-alarmen

Een achteruitrij-alarm - ook wel backup-alarm genoemd - waarschuwt voetgangers op het moment dat een heftruck achteruit rijdt. Backup-alarmen van OrangeParts zijn voor elk merk heftruck geschikt.

Veiligheidslampen

Veiligheidslampen vergroten de zichtbaarheid van heftrucks substantieel. Zeker in donkere of luidruchtige magazijnen helpen ze ongelukken voorkomen. Blue Spot Led Lights zijn de beste veiligheidslampen in de markt.

Camerasystemen

Camerasystemen vergroten het zicht van de chauffeur rondom. OrangeParts heeft verschillende typen camerasystemen zoals:
  • Rear view camera’s (achteruitrijcamera)
  • Digital wireless camera’s
  • Fish eye camera’s
  • Front view / fork view camera’s

Keep  Out Zone Radar

De Keep Out Zone Radar waarschuwt voetgangers op efficiënte wijze om op veilige afstand van een heftruck te blijven. 

Spiegels

Onze panorama- en veiligheidsspiegels geven de heftruckchauffeur een breed en beter zicht op- en rondom de heftruck.

Wij hebben veiligheidsaccessoires voor de volgende merken vorkheftrucks: Atlet - BT - Caterpillar – Clark - Crown - Daewoo – Hyster - Jungheinrich – Kalmar – Komatsu – Linde – Mitsubishi – Nissan – Still – Toyota – TCM - Yale.
Inklappen
86 product(en) gevonden
Sorteren op:
Bekijk:
€ 111,93
incl. BTW
€ 92,50
excl. BTW
€ 84,64
incl. BTW
€ 69,95
excl. BTW
€ 23,41
incl. BTW
€ 19,35
excl. BTW
€ 84,70
incl. BTW
€ 70,00
excl. BTW
ORANGEPARTS 01331010 KEEP OUT ZONE 9-80V
Art. nr. 01331010
beperkte voorraad
€ 82,89
incl. BTW
€ 68,50
excl. BTW
€ 240,50
incl. BTW
€ 198,76
excl. BTW
€ 216,59
incl. BTW
€ 179,00
excl. BTW
€ 302,50
incl. BTW
€ 250,00
excl. BTW
€ 300,08
incl. BTW
€ 248,00
excl. BTW
    Aan het laden
    Aan het laden