Heftruck accu vulsysteem

Bent u op zoek naar een accu vulsysteem, omdat u het zat met om elke keer na het laden het accuwater-niveau te controleren? Een accu vulsysteem, ook wel accu watersysteem of battery water systeem genoemd, fungeert als een netwerk van waterbuizen, welke automatisch de accucellen met gedestilleerd water vullen. OrangeParts accu vulsystemen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op een heftruck. De accu vulsystemen voor heftrucks zijn geschikt voor gebruik op alle bekende merken heftrucks met een... Lees meer
Bent u op zoek naar een accu vulsysteem, omdat u het zat met om elke keer na het laden het accuwater-niveau te controleren? Een accu vulsysteem, ook wel accu watersysteem of battery water systeem genoemd, fungeert als een netwerk van waterbuizen, welke automatisch de accucellen met gedestilleerd water vullen. OrangeParts accu vulsystemen zijn speciaal ontworpen voor gebruik op een heftruck. De accu vulsystemen voor heftrucks zijn geschikt voor gebruik op alle bekende merken heftrucks met een accu zoals Hyster, Linde, Nissan en veel meer.

In gebruik nemen van het heftruck accu vulsyteem

De oorspronkelijke ontluchtingsdoppen van de accu worden vervangen door de kleppen van het accu vulsysteem, die allen door middel van buizen aan een centrale watertank zijn verbonden. Dankzij het systeem wordt het (gedestilleerde) water automatisch vanuit de water tank aangevuld. Zodra de accu-cel het juiste niveau water/electrocyte heeft bereikt, sluit de klep zich automatisch af. Het accu watersysteem zorgt er voor dat elke batterij-cel van water wordt voorzien. En daarmee bespaart u een hoop tijd. Slechts een enkele keer hoeft u de watertank bij te vullen. En dat klusje is zo geklaard. Start met het besparen van tijd en koop het accu vulsysteem in onze webshop.

OrangePower accuvulsystemen voldoen aan de industriële standaard dankzij de hoogwaardige kwaliteit.
Inklappen
51 product(en) gevonden
Sorteren op:
Bekijk:
€ 10,89
incl. BTW
€ 9,00
excl. BTW
€ 18,15
incl. BTW
€ 15,00
excl. BTW
€ 19,36
incl. BTW
€ 16,00
excl. BTW
€ 16,34
incl. BTW
€ 13,50
excl. BTW
€ 16,34
incl. BTW
€ 13,50
excl. BTW
€ 16,34
incl. BTW
€ 13,50
excl. BTW
€ 16,34
incl. BTW
€ 13,50
excl. BTW
€ 2,89
incl. BTW
€ 2,39
excl. BTW
€ 10,89
incl. BTW
€ 9,00
excl. BTW
    Aan het laden
    Aan het laden