Robuuste houders voor material handling voertuigen

Een docking station - de notebook-houder, tablethouder of een telefoonhouder – is een ergonomische heftruck hulpmiddel en veilige bevestigingsoplossing voor mobiele apparaten op een heftruck. Op zoek naar een goede, robuuste houder voor de laptop, tablet of mobiel op de heftruck? De laatste jaren heeft de directe gegevensverwerking (mobile computing) zijn weg meer en meer weten te vinden naar het magazijn en de logistieke distributiecentrum. Ook laptops, printers en handheld computers worden... Lees meer
Een docking station - de notebook-houder, tablethouder of een telefoonhouder – is een ergonomische heftruck hulpmiddel en veilige bevestigingsoplossing voor mobiele apparaten op een heftruck. Op zoek naar een goede, robuuste houder voor de laptop, tablet of mobiel op de heftruck? De laatste jaren heeft de directe gegevensverwerking (mobile computing) zijn weg meer en meer weten te vinden naar het magazijn en de logistieke distributiecentrum. Ook laptops, printers en handheld computers worden regelmatig op een heftruck gebruikt. De heftruckchauffeur in het magazijn en distributiecentrum staat in directe verbinding met het bedrijfsnetwerk ( het zogenoemde warehouse management system) tijdens het werken.


Gamber Johnson computing montage-oplossingen

OrangeParts levert een breed assortiment aan laptop, tablet en mobiele montage houders van het merk Gamber Johnson. De houders en componenten zijn geschikt voor bijna alle extreme werkomstandigheden. Alle Gamber-Johnson producten worden voor het verlaten van de fabriek uitvoerig getest. De industriële houders staan bekend om hun duurzaamheid, robuustheid en flexibiliteit in gebruik.


Maximale aanpassingsmogelijkheden met Gamber Johnson mobiele houders voor heftrucks

Bevestig de tablet, mobiel of laptop stevig en veilig op de heftruck en ga aan het werk! De heftruckchauffeur kan het apparaat naar wens in elke positie bevestigen. Horizontaal, verticaal of ergens tussen in. A Gamber-Johnson bevestigingsoplossing voldoet aan de eisen met betrekking tot ergonomie en gebruiksvriendelijkheid.


Voordelen van het gebruik van de Gamber & Johnson houders voor heftrucks

  • Stevige en veilige bevestiging
  • 90 graden kantelbaar
  • Stel het apparaat (mobiel, laptop of tablet) in elke gewenste positie
  • Maximale ergonomie
  • Bevestig de houder waar u maar wilt
  • Robuust en duurzaam

Bekijk onze uitgebreide lijn Gamber & Johnson producten.
Inklappen
Er zijn geen producten gevonden.
    Aan het laden
    Aan het laden