Betalen in de OrangeParts webshop

OrangeParts webshop biedt diverse betaalmogelijkheden.

  • Ideal (gratis)
  • CreditCard (gratis)
  • PayPal (gratis)
  • Vooruitbetaling (gratis)

IDEAL

Heeft u een rekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan is het voor u mogelijk om met Ideal te betalen. Betalen biedt gemak en is de snelste en makkelijkste manier van betalen op het internet.

Creditcard

Beschikt u over een creditcard van MasterCard of Visa van een Nederlandse aanbieder dan kunt u eenvoudig betalen in onze webshop. Betalen met een Visa Debit Card, American Express of andere buitenlandse creditcards is helaas niet mogelijk. De OrangeParts webshop maakt gebruik van een SSL-beveiligde server zodat u altijd veilig kunt betalen.

PayPal

Heeft een PayPal rekening dan kunt u ook kiezen voor betaling met PayPal. PayPal biedt het gemak dat je niet je creditcard gegevens hoeft te onthouden of een random reader bij de hand moet hebben. Door je emailadres en je PayPal-adres in te geven, betaal je met het grootste gemak. Betalen met PayPal. Op de website van PayPal vindt u meer informatie.

Vooruitbetaling

Natuurlijk is vooruitbetalen ook mogelijk. Tijdens de bestelling kunt u hiervoor kiezen. Vervolgens ontvangt u een van OrangeParts een factuur. Deze factuur betaald u door het openstaande orderbedrag over te schrijven op de bankrekening van OrangeParts. Houdt u er rekening mee dat u bij de bankoverschrijving het factuurnummer vermeldt. Onze bankgegevens staan altijd vermeld op de factuur. 

Indien u voor vooruitbetaling kiest, houdt u er dan rekening mee dat de overboektijd een tot wel drie werkdagen in beslag kan nemen. Zodra het geld is bijgeschreven, gaan we over tot uitlevering van de goederen dan wel bestellen van de producten bij onze leveranciers.


Aan het laden
Aan het laden